15 feb

Webinar on Zoom

Tvärvetenskap och ansökningar

evenemang | seminarier, workshops |
Bild på Malin Mobjörk.

Välkommen till serien av lunchwebbinarier om tvärvetenskap vid SLU. I det här webbinariet kommer Malin Mobjörk, forskningssekreterare vid Formas, att prata om hur man kan tänka kring tvärvetenskap vid forskningsansökningar.

Lunchseminarierna ges i anslutning till Interdisciplinary Academy (IDA), en ny tvärvetenskaplig satsning vid SLU. Syftet med satsningen är att öka kunskapen om och intresset för tvärvetenskapligt forskningsarbete vid SLU, stärka förmågan hos SLU:s forskare att bearbeta forskningsfrågor ur ett tvär- och mångdisciplinärt perspektiv och underlätta för samarbeten mellan olika institutioner.

Evenemanget kommer att hållas på engelska. Mer information och anmälan sker på den engelska sidan.

Fakta

Tid: 2023-02-15 12:10 - 12:55
Ort: Webinar on Zoom
Arrangör: SLU Future Food