Praktisk information

Senast ändrad: 31 oktober 2023

OBS! Denna sida gäller enbart officiellt antagna och utbildade studentambassadörer.

Lönerapportering

Din lön som studentambassadör är 130 kr/timme inklusive semestertillägg. Rapportera in dina timmar senast den 1:a varje månad för att få utbetalningen den 25:e nästa månad. Du rapporterar in dina timmar här. Efter genomförande av varje uppdrag ska du även fylla i en genomförandeenkät för att få lönen utbetald till ditt konto.

Löneutbetalning

För att få din lön utbetald till ditt bankkonto behöver du registrera det i Swedbanks kontoregister. Du hittar mer information om hur du registrerar ditt konto hos Swedbank här på Swedbanks hemsida. Då betalas lönen ut direkt till ditt konto. Om du redan anmält ditt konto i Swedbanks kontoregistret behöver du inte göra det igen, utan rapportera in dina timmar online (enligt instruktioner ovan).

Om du inte har registrerat ditt konto i Swedbanks kontoregister, och inte skickat in ett överföringsuppdrag betalas din lön ut via ett utbetalningskort som du får hem i brevlådan. För att slippa kostnader när du hämtar ut lönen, gå till din egen bank och be dem sätta in pengarna direkt på kontot. Det är kostnadsfritt.

Resor och reseutlägg

SLU står för alla resor till och från mässor samt andra evenemang som ingår i studentrekryteringsarbetet. Grundregeln är att vi på kommunikationsavdelningen bokar alla resor, men vi försöker i största möjliga mån anpassa resorna efter specifika önskemål. Därför ber vi er ambassadörer fylla i ett förslag över resealternativ. 

I de fall du betalar resan själv, behåll alla kvitton och skicka in dem till oss digitalt. Du skickar in dem tillsammans med ett underlag för inlämning av kvitton.