Praktisk information

Senast ändrad: 17 mars 2023

OBS! Denna sida gäller enbart officiellt antagna och utbildade studentambassadörer.

Lön

Din lön som studentkommunikatör är 120 kr/timme inklusive semestertillägg. För utbetalning den 25:e måste du rapportera in din lön senast den 1:a samma månad.

Om du inte har Swedbank som bank ska du registrera ditt konto hos Swedbank. Du hittar mer information om hur du registrerar ditt konto hos Swedbank här. Då betalas lönen ut direkt till ditt konto. Om du redan gjort det för SLU sedan tidigare behöver du inte göra det igen. 

Om du inte har Swedbank som bank och inte skickat in ett överföringsuppdrag betalas din lön ut via ett utbetalningskort som du får hem i brevlådan. För att slippa kostnader när du hämtar ut lönen, gå till din egen bank och be dem sätta in pengarna direkt på kontot. Det är kostnadsfritt.

Glöm inte att fylla i hur många timmar du arbetat på https://student.slu.se/studentliv/studentrekrytering/lonerapportering/. När du rapporterar lön för skugga en student ska du också fylla i en kort rapport om besöket.

Glöm inte att skicka in dina kvitton för egna utlägg.

Resor

SLU:s kommunikationsavdelning står för alla resor till och från mässor samt andra evenemang som ingår i studentrekryteringsarbetet. Grundregeln är att vi på studentrekryteringen bokar alla resor, men vi försöker i största möjliga mån anpassa resorna efter specifika önskemål. I de fall du betalar resan själv, behåll alla kvitton och skicka in dem till oss.