Hoppa till huvudinnehåll

SLU Framtidens mat

SLU Framtidens mat/SLU Future Food. Svensk livsmedelsproduktion och livsmedel i vid bemärkelse, både animalier och vegetabilier.


Det finns 76 sidor som är taggade med SLU Future Food:

Södra Sveriges växtodlings- och växtskyddskonferens | Växjömöte

Södra Sveriges växtodlings- och växtskyddskonferens | Växjömöte johanna.grundstrom@slu.se Välkomna till 2022 års upplaga av Södra Sveriges växtodlings- och växtskyddskonferens. Gödningsspridning i

Kick-off för Agri4D 2023

Kick-off för Agri4D 2023 teresia.borgman@slu.se Välkommen att engagera dig i utvecklingen av konferensen Agri4D 2023 (Agricultural Research for Development). Ett tillfälle att påverka innehållet

Visualising the future - med Dagmar Haase och Ludwig Bengtsson Sonesson

Visualising the future - med Dagmar Haase (Humboldt-Universität,Berlin) och Ludwig Bengtsson Sonesson (Lunds universitet) futurefood@slu.se Framtidslabbet bjuder in till webbinarium och diskussion

Workshop om rapsens möjligheter

Workshop om rapsens möjligheter ida.andersson@slu.se Studenter vid SLU och Lunds universitet bjuds in till en workshop med fokus på rapsens möjligheter. Studiebesök i rapsoljeproduktion,

Workshop om växtförädling och cerealier

parvin.mazandarani@slu.se Workshopen ska bidra till att stärka svenska cerealier genom växtförädling. Resultatet av dagen kommer att användas för att kunna tillvarata olika möjligheter till fortsatt

Visualising the future 21 sep

Visualising the future - med Garry Peterson (Stockholm Resilience Centre) och Susanna Barrineau (SLU) futurefood@slu.se Framtidslabbet bjuder in till webbinarium och diskussion med Garry Peterson (

Agroforestrykonferens

Agroforestrykonferens partnerskapalnarp@slu.se Agroforestry Sverige arrangerar en tredagarskonferens på SLU i Alnarp 2022, där några av landets mest drivande personer inom utvecklingen av svensk

SLU Grogrund Borgeby Fältdagar

Den 30 juni 2022 klockan 11.00 håller SLU Grogrund ett seminarium på Borgeby Fältdagar, i seminarietältet Vippan. Programchefen för SLU Grogrund, professor Eva Johansson, kommer att berätta om en av

Matsvinnet på våra åkrar – en möjlighet?

Matsvinnet på våra åkrar – en möjlighet? futurefood@slu.se Jordbrukets och livsmedelsindustrins sidoströmmar är outnyttjade resurser som kan öka jordbrukets hållbarhet, göra landet mer

IDA-Reflektioner kring tvärvetenskaplig forskning med exempel från livsmedelsforskning

Reflektioner kring tvärvetenskaplig forskning med exempel från livsmedelsforskning futurefood@slu.se Inspelning av webbinariet Här kan du se inspelningen av webbinariet. Välkommen till det andra

IDA_FramgångarOchProblem

Tvärvetenskap i praktiken – framgångsfaktorer och problem futurefood@slu.se Välkommen till det fjärde delen av en serie lunchwebbinarier om tvärvetenskap vid SLU. I det här webbinariet kommer

ClimateConversationInternal

SLU+50 – En hälsosam planet för alla futurefood@slu.se ”A healthy planet for all – our responsibility, our opportunity." Vad kan SLU bidra med i ljuset av Stockholm+50-konferensen? Välkommen till

Loading…