22 mar

Webinar on Zoom

Hur tvärvetenskap har påverkat akademiska karriärer

evenemang | seminarier, workshops |
Bild på Jessica Abbot

Välkommen till serien av lunchwebbinarier om tvärvetenskap vid SLU. I det här webbinariet kommer Jessica Abbott, känd från SVTs Fråga Lund, universitetslektor vid Institutionen för biologi, Lunds universitet, och tidigare deltagare i en Tema-grupp vid Pufendorfinstitutet att prata om hur tvärvetenskap har påverkat akademiska karriärer.

Lunchseminarierna ges i anslutning till SLUs Interdisciplinary Academy (IDA). Syftet med satsningen är att öka kunskapen om och intresset för tvärvetenskapligt forskningsarbete vid SLU, stärka förmågan hos SLU:s forskare att bearbeta forskningsfrågor ur ett tvär- och mångdisciplinärt perspektiv och underlätta för samarbeten mellan olika institutioner.

Evenemanget kommer att hållas på engelska. Mer information och anmälan sker på den engelska sidan.

Fakta

Tid: 2023-03-22 12:10 - 12:55
Ort: Webinar on Zoom
Arrangör: SLU Future Food