3 nov

via Zoom

One Health webbinarium #5 - Ann Albihn, Marie Kågström & Andrew Butler

seminarier, workshops |
Vandrande man i en färgfylld skog på hösten i sällskap av en hund.

Vad påverkar användningen av antibiotika och antibiotikaresistens? Vilka zoonoser kan vara relevanta för hundassisterade interventioner? Ökar fästingburna infektioner? Hur påverkas vårt välbefinnande av landskapet omkring oss? Det, och mycket mer kommer SLU Framtidens djur, natur och hälsa att ta upp i höstens One Health webbinarieserie.

Nästa tillfälle är den 3 november när Marie Kågström och Andrew Butler presenterar delresultat från sin studie: Well-being and landscape – beyond nature samt Ann Albihn som kommer att berätta om sitt projekt: Does infections caused by ticks increase in animals and humans i northern Sweden

Zoom-länk och mer information på den engelska kalendersidan.

Välkommen, ingen föranmälan behövs!

Mer information om hela One Health-serien.

Fakta

Tid: 2020-11-03 12:00 - 13:00
Ort: via Zoom
Arrangör: SLU Framtidens djur, natur och hälsa