Utlysningar

Funktionärer till SciFest

Publicerad: 03 maj 2024

Den 10-12 oktober 2024 arrangerar Uppsala universitet och Sveriges lantbruksuniversitet vetenskapsfestivalen SciFest. Målgrupperna är skolelever, lärare och allmänheten. Vi söker 30-40 studenter som kan jobba med olika uppdrag.


Du är SciFests ansikte utåt och tar emot och hjälper besökare tillrätta. Det kan också innebära att hjälpa till vid scenen, ansvara för garderoben, ha koll på säkerheten, hjälpa till ”back-stage”, genomföra utvärderingar.

SciFest äger rum i Fyrishov. Det är ett riktigt roligt jobb där du får träffa massor av barn och ungdomar. Du får också inblick i forskningen på SLU och Uppsala universitet.

Lön

Du får betalt per timme: 140 kr

Intresseanmälan

Du binder dig inte genom att fylla i denna intresseanmälan, utan kan senare ta ställning till om datumen passar med dina studier. Vi skickar ut en länk till alla som har lämnat intresseanmälan.

Meriter

Det är meriterande om du har jobbat med liknande aktiviteter tidigare och/eller kan tala svenska. Du måste vara aktiv student på Uppsala universitet eller SLU för att kunna arbeta som studentfunktionär och du måste ha arbetstillstånd i Sverige.

Skicka in din intresseanmälan här: https://doit.medfarm.uu.se/bin/kurt3/kurt/8868955

Fakta:

SciFest är en vetenskapsfestival med ett brett utbud av workshops, shower, tävlingar, forskarträffar och föredrag. Det första SciFest ägde rum 2012 i regi av Uppsala universitet. Från och med år 2020 samarrangeras SciFest av Uppsala universitet och Sveriges lantbruksuniversitet.


Kontaktinformation

Katarina Garpenstrand, 070-167 94 73, scifest@uu.se