Utlysningar

Säsongsarbete Laboratorium

Publicerad: 26 april 2024

Vill du vara med och analysera skörden 2024 på Lantmännens laboratorium i Svalöv? Vi söker dig som vill hjälpa till med enklare analysarbete under i huvudsak tidsperioden augusti-september.

Ansökan senast: 2024-05-31

Det här kommer du att göra

Skördeperioden är en intensiv tid på laboratoriet. Arbetet innebär analyser av enklare karaktär. Vi söker noggranna och effektiva personer. Skördeperioden för laboratoriet varar normalt från sen juli till mitten av oktober. Under augusti och september kan viss övertid förekomma.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Möjlighet att arbeta heltid hela tidsperioden.

Du är:

  • Uthållig och bra på att behålla fokus under långa arbetsdagar med repetitiva arbetsmoment.
  • Uppmärksam på avvikelser och noggrann.
  • Minst 18 år (enligt arbetsmiljölagen)
  • Villig att bidra till att uppfylla laboratoriets mål i samarbete med dina kollegor.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vad vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att utvecklas. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad i Svalöv och rapporterar till Biträdande Laboratoriechef.

Ansökan

Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 31 maj. Urval sker löpande.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta biträdande laboratoriechef Clas-Tomas Larsson, 010-5560769.

Vi ser fram emot din ansökan!

Fakta:

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 18 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 60 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.


Kontaktinformation

Clas-Tomas Larsson, tel. 010-5560769.