SLU-nyhet

SLU Moviums jubileumsbok får utmärkelse

Publicerad: 15 november 2022
Bild på boken "Urban natur – human stad".

Den grafiska byrån Södra tornet, som samarbetar med SLU Tankesmedjan Movium sedan flera år kring grafisk produktion, har vunnit silver för formgivningen av Moviums jubileumsbok "Urban natur – human stad"!

Publishingpriset, som är ett jurybedömt pris, delas varje år ut i flera olika kategorier. Publishingpriset silver tilldelades Urban natur – human stad i kategorin verksamhetshistoria. I boken medverkar en rad SLU-forskare, nuvarande samt tidigare verksamhetsledare samt representanter från branschen. Boken, som är en tillbakablick på vad som hänt inom området urban grön miljö innehåller även spaningar framåt i tiden – vilka utmaningar väntar oss i utvecklingen av våra urbana livsmiljöer? Boken kom till för att fira att SLU Tankesmedjan Movium fyllde 40 år 2020. 


Kontaktinformation

Titti Olsson, Redaktör för Tidskriften STAD
SLU Tankesmedjan Movium, Enheten för samverkan och utveckling
titti.olsson@slu.se, 040-41 52 13, 0708-744784