SLU-nyhet

SLU Moviums jubileumsbok får utmärkelse

Publicerad: 15 november 2022
Bild på boken "Urban natur – human stad".

Den grafiska byrån Södra tornet, som samarbetar med SLU Tankesmedjan Movium sedan flera år kring grafisk produktion, har vunnit silver för formgivningen av Moviums jubileumsbok "Urban natur – human stad"!

Publishingpriset, som är ett jurybedömt pris, delas varje år ut i flera olika kategorier. Publishingpriset silver tilldelades Urban natur – human stad i kategorin verksamhetshistoria. I boken medverkar en rad SLU-forskare, nuvarande samt tidigare verksamhetsledare samt representanter från branschen. Boken, som är en tillbakablick på vad som hänt inom området urban grön miljö innehåller även spaningar framåt i tiden – vilka utmaningar väntar oss i utvecklingen av våra urbana livsmiljöer? Boken kom till för att fira att SLU Tankesmedjan Movium fyllde 40 år 2020.