2 jun
3 sep

Frihamnen, Göteborg

Utställningen LEK! – nu i Göteborg!

evenemang |

Med ny kostym är det dags för vandringsutställningen LEK! att ta plats i Frihamnen i Göteborg. Utställningen är en del av Göteborgs jubileumsfirande och har delvis uppdaterat innehåll där Göteborgs ambition att vara en barnvänlig stad beskrivs.

Utställningen LEK! visades ursprungligen på Form/Design Center i Malmö 2019 och har efter det vistats som utomhusutställning 2022 i Helsingborg under H22. Utställningen i Göteborg har tagits fram i samarbete mellan SLU Tankesmedjan Movium, Form/Design Center och Göteborgs stad.

Fakta

Tid: 2023-06-02 00:00 - 2023-09-03
Ort: Göteborg
Lokal: Frihamnen
Arrangör: SLU Tankesmedjan Movium, Form/Design Center och Göteborgs stad
Pris: Fritt

Kontaktinformation

Lena Johnson, bitr projektledare
Enheten för samverkan och utveckling, SLU i Alnarp
lena.johnson@slu.se, 040-41 52 69