7 mar

Form Design Center, Malmö

Släppmingel för Tidskriften STAD

evenemang |

STAD nr 36 är här med temarubriken "Sovstaden vaknar". Vad händer när sovstadens invånare vistas mer i kvarteren hemmavid och söker något mer och annat än bara bostäder? Kan sovstaden vara en socialt hållbar livsmiljö?

På perrongen 

Burlöv, Sveriges till ytan näst minsta kommun, växer så det knakar och utvecklingen går snabbt – mycket tack vare den nya stationen. Men vem åker bort, vem åker dit och vem stannar kvar? Vi vill veta mer och har bjudit in stadsarkitekt Joel Tufvesson till ett samtal om stadsutveckling.

Kom och fira att STAD är här med vårens första nummer! Denna gång är vi tillbaka på Form/Design Center i Malmö.

 

Varmt välkommen!

Titti Olsson, chefredaktör för STAD

Fakta

Tid: 2022-03-07 17:00 - 19:00
Ort: Form Design Center, Malmö
Arrangör: SLU Tankesmedjan Movium
Pris: Fritt
Mer information:


Inbjudan (PDF)

. . . . . . . . . . . . . . . .

Tidskriften STADdebatt och reflexion om urbana landskap fångar upp trenderna, speglar utvecklingen och lyfter fram forskningen om hållbar stadsutveckling. Tidskriften STAD ges ut av SLU Tankesmedjan Movium.