18 nov
19 nov

Alnarp

Getting Our Cities Right #4 – shaping our future urbanscapes

konferenser |

Save the date! Den 18-19 november 2024 kommer den fjärde konferensen i serien 'Getting our Cities Right' att utforska hur framväxande urbana diskurser definierar hur vi förstår och svarar på komplexa hållbarhetsutmaningar. Konferensen arrangeras i samarbete med Global Alliance for Inter- and Transdisciplinarity.

Konferensen startar i Alnarp den 18 november och flyttar sedan till Botildenborg den 19 november. Studenter, forskare och praktiker – oavsett utbildning, disciplin och sektor – bjuds in till att lära sig mer om vikten av landskapsperspektiv och tvärvetenskapliga arbetsmetoder som utgår från platsen, när vi tar oss an komplexiteten i hållbar stadsutveckling.

Vi hoppas att vi ses i november!