Björkallén vid Genetiska trädgården, Ultuna. Foto.
17 apr
25 maj

Uppsala/Göteborg

Advances in life cycle assessment, 5 HP/ECTS

Logotyper av SLU, Chalmers, KTH och The Swedish life cycle center visas

Denna kurs ger en fördjupad orientering om LCA. Den innehåller ett brett utbud av LCA-relaterade ämnen: metodiken, dess tillämpning, dess relation till andra bedömningsverktyg, dess roll i beslutsprocesser, etc. Det är ett samarbete mellan partneruniversitetet inom Swedish Life Cycle Center (SLC). : Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU), Chalmers tekniska högskola och Kungliga Tekniska Högskolan.

Hitta all information om den här kursen på den engelska kalenderhändelsen för denna kurs.

Fakta

Tid: 2023-04-17 - 2023-05-25
Ort: Uppsala/Göteborg
Arrangör: Research school Sustainable systems for food, energy and biomaterials (SSFEB) at the Swedish University of Agricultural Sciences (SLU) and the partner universities within the Swedish Life Cycle Center (SLC)
Sista anmälningsdag: 28 februari 2023