Tallrik med mat. Foto.
29 nov

Webinar on Zoom

Design Thinking for interdisciplinary collaborations and knowledge transfer

evenemang | seminarier, workshops |
Dr. Antje Gonera

Metodiken Design Thinking är speciellt lämpad för tvärvetenskapliga forskningsprojekt då den utmanar antaganden, omdefinierar problem och underlättar innovativa lösningar. Dr. Antje Gonera, ledare för det strategiska forskningsprogrammet FoodForFuture, vid det norska matforskningsinstitutet Nofima, kommer att dela med sig av erfarenhet av att använda Design Thinking för tvärvetenskapliga samarbeten och kunskapsöverföring i detta lunchwebbinarium från Interdisciplinary Academy, IDA.

Evenemanget kommer att hållas på engelska. Mer information och anmälan sker på den engelska sidan.

Fakta

Tid: 2023-11-29 12:05 - 12:55
Ort: Webinar on Zoom
Arrangör: SLU Future Food