29 maj
30 maj

Sofiero & Dunkers kulturhus, Helsingborg

Publika parker och stadsrum 2022 – Den lekfulla staden

besök på slu | evenemang | konferenser |

Den lekfulla staden lockar med det roliga, oväntade och spännande. Den har fokus på att aktivera med upplevelser, möjligheter och överraskningar. Den lekfulla staden vågar testa nya grepp och utmanar, gärna i samarbete med andra – ett citylab!

Kom till Helsingborg och inspireras av svenska och internationella föreläsare. Mingla och nätverka med branschkolleger, utställare och representanter från SLU Tankesmedjan Movium, värdstaden Helsingborg och våra samarbetskommuner Malmö och Lund. Vi ses redan dagen innan för guidad tur och söndagsmiddag på Sofiero slott med utdelning av stipendiet till Ulla Molins minne. Passa på att uppleva stadsmässan H22 med aktiviteter i hela Helsingborg.

Vi har förhandsbokat hotellrum och ser fram emot att träffas live igen till våren när rododendron och magnolier står i full blom.

Fakta

Tid: 2022-05-29 - 2022-05-30
Ort: Helsingborg
Lokal: Sofiero & Dunkers kulturhus
Arrangör: Slu Tankesmedjan Movium, Helsingborgs stad, Malmö stad, Lunds kommun
Sista anmälningsdag: 18 maj 2022
Mer information:

PLATS: Konferens i Helsingborg, möjlighet till medverkan via webbinarium

Deltagaravgift: 3 300 kr exkl. moms, för dag 2, vid anmälan senast 18 maj. Därefter 3 800 kr exkl. moms.

Mer information och program med talare och utställare kommer att publiceras på SLU Tankesmedjan Movium i mitten av februari.


Program

Kort om program:

SÖNDAG 29 MAJ
Konferensmiddag, en klassisk söndagsmiddag på Sofiero med guidning i parken och utdelning av stipendium till Ulla Molins minne. Kom och möt arrangörer, föreläsare och kolleger i branschen!

 

MÅNDAG 30 MAJ
Konferens på Dunkers kulturhus i Helsingborg. Heldag med föreläsningar, paneler, utställare och tidningssläpp av STAD nr 37.