26 feb

Alnarpsgårdens Foajé, Sundsvägen 6, Alnarp

Framtidens Städer - På Landet?

seminarier, workshops |

Nu är VentureLab's InspirationsLunch tillbaka! Den 26/2 välkomnar vi Mats Eliasson från Regen Villages till Alnarpsgården för att berätta om den uppkopplade och självförsörjande byn; framtidens stadskärnor ute på landet!

Från solceller till batterier, bilpooler/självkörande elbilar, permakultur, maskkompost och ett "Village Operating System" stryrt av artificiell intelligens. Vad vill du veta mer om? Kom hit och inspireras, knyt kontakter och våga ta nästa steg med din egen idé.

Nyfiken? Läs mer här: http://www.regenvillages.com/

Mat:

Vi bjuder studenter på veganska lunchmackor som standard. Vill du ha något annat anmäls detta under registreringen. Vill du inte ha någon mat alls? Inga problem! Vi kör igång strax efter 12, så skynda dig med matlådan och slå dig ner i foajén så fort microvågsugns-kön tillåter!

Vi ses på eventet!

Fakta

Tid: 2019-02-26 12:00 - 13:00
Ort: Alnarp
Lokal: Alnarpsgårdens Foajé, Sundsvägen 6
Arrangör: VentureLab@SLU
Sista anmälningsdag: 22 februari 2019
Pris: Gratis
Mer information:

Robin Meijer
Project Manager, VentureLab@SLU
SLU Holding AB
robin.meijer@slu.se

Anmäl dig via den gröna knappen ovan!Kontaktinformation