SLU-nyhet

The Baltic University Programme studentkonferens i Tjeckien

Publicerad: 13 oktober 2023
studentkonferens

Låt kunskap och idéer flöda när studenter från olika discipliner möts för att diskutera och utforska vägen till en hållbar framtid. Delta i studentkonferensen med temat Miljö och välbefinnande: Ett tvärvetenskapligt projekt som förenar teknik, naturvetenskap och humaniora.

Baltic University Programme (BUP) och University of Ostrava samarbetar kring en spännande studentkonferens med temat "Miljö och välbefinnande: Ett tvärvetenskapligt projekt som förenar teknik, naturvetenskap och humaniora."

Sista dag för ansökan är den 29 oktober.

Läs mer om studentkonferensen på BUP student conference: Environment and Well-being.

Ansök till studentkonferensen


Kontaktinformation

Har du frågor? Mejla info@balticuniv.uu.se

The Baltic University Programme
Villavägen 16
SE-752 36  Uppsala
Sweden