SLU-nyhet

Lanseringsevent av den första skånska skogsstrategin

Publicerad: 25 augusti 2020
Henrik Böhlenius

Idag, tisdag 25e augusti är det lanseringsevent av den första skånska skogsstrategin. Detta sker vid Slottet i Alnarpsparken Det livsända eventet går av stapeln klockan 15.00 och varar fram till 16.30.

Landsbygdsminister Jennie Nilsson är med på länk och medverkar på plats gör Landshövding Annelie Hulthén, historikern Gunnar Wetterberg, jämställdhetsexperten Anna Schyman och ordförande för Skånsk skogsstrategi Ann Marke. Dessutom föredragshållarna Patrik André. Henrik Böhleinus och Karin Hjelm från SLU samt Anna Schyman. Alnarpsparken kommer dessutom att berikas med ett "strategiträd", en ask.

Läs mer om detta hos Skånsk skogsstrategi.

Ytterligare information från Regeringskansliet.