SLU-nyhet

Lär dig mer om medborgarforskning på SLU i ny webbinarieserie

Publicerad: 23 april 2020
Pavel Bína presenterar projekt. Foto.

Nyfiken på medborgarforskning och hur den används i forskning och miljöanalys? Den 7 maj startar en ny serie med interna seminarier om medborgarforskning på SLU. Vid varje tillfälle presenteras två aktuella verksamheter eller projekt.

Serien ingår i SLU:s satsning för att etablera aktiviteter kring samordning av medborgarforskning vid SLU, finansierat av rådet för fortlöpande miljöanalys.

- Jag hoppas att många intresserade forskare, miljöanalytiker, lärare och studenter tar chansen att få veta hur mångsidig medborgarforskningen på SLU är, säger Pavel Bína, som är kontaktperson för webbinarieserien.

Webbinarierna pågår mellan kl. 12-13 och anslutningslänk för respektive tillfälle hittar du via medarbetarkalendariet. Alla presentationer spelas in och kan ses i efterhand. Språket under webbinarierna kommer att vara mixat och presentationerna ges på svenska eller engelska.

Fakta: