25 mar
28 mar

Uppsala

Master Thesis Training (MTT)

seminarier, workshops |
The Baltic University Programme_students

Master Thesis Training (MTT) är en möjlighet för masterstudenter att mötas i en tvärvetenskaplig och interkulturell miljö med fokus på vetenskapen för hållbar utveckling. Läs mer nedan och ansök till masteruppsatsutbildningen!

Detta evenemang syftar till att ge masterstudenter en möjlighet att möta och diskutera vetenskapliga problem med fokus på hållbarhet i ett tvärvetenskapligt och regionalt sammanhang.

Studenterna också möjlighet att bekanta sig med andra universitet och deras vetenskapliga traditioner och akademiska historia. Utbildningen är baserad på ett tvärvetenskapligt förhållningssätt, och syftar på att förbättra elevernas förmåga att genomföra vetenskapliga studier och skriva examensarbeten

Läs mer om Master Thesis Training (MTT)  på hemsidan (på engelska).

Fakta

Tid: 2024-03-25 - 2024-03-28
Ort: Uppsala
Sista anmälningsdag: 31 december 2023