14 apr

Zoom, Alnarp

New FSC standard for forest management in Sweden

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Henrik Von Stedingk, Forest and Standard Manager, FSC Sweden . "New FSC standard for forest management in Sweden". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Henrik Von Stedingk, Forest and Standard Manager, FSC Sweden 14 april kl. 14.00. "New FSC standard for forest management in Sweden." Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-04-14 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap