SLU-nyhet

SLU Urban Futures var värd för ännu en framgångsrik doktorandkurs

Publicerad: 13 november 2023
En grupp människor sitter vid ett bord

Den femte upplagan av SLU Urban Futures doktorandkurs, Criticality in Research/Criticality as Praxis, ägde rum under sensommaren och tidig höst 2023.

Kursen utforskade hur man mobiliserar det kritiska tänkandets insiktsfulla kraft för att berika sin forskning och bidra konstruktivt till kollegors arbete. En av studenterna säger: "Kursen överträffade mina förväntningar. Den har verkligen hjälpt mig att bli mer exakt i hur jag skriver och pratar om min forskning."

Läs mer på den engelska sidan.

Fakta:

Mer om SLU Urban Futures

SLU Urban Futures är en strategisk forskningsplattform med uppgift att inspirera och stödja SLU:s fakulteter i att initiera, utveckla och stärka tvärvetenskaplig forskning, utbildning och samverkan inom hållbar stadsutveckling. 

Läs mer om SLU Urban Futures