28 apr

Zoom, Alnarp

Whole-tree harvesting for bioenergy purposes – sustainable or not?

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Cecilia Akselsson, Department of Physical Geography and Ecosystem Science, Lund University. " Whole-tree harvesting for bioenergy purposes – sustainable or not?" Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Cecilia Akselsson, Department of Physical Geography and Ecosystem Science, Lund University 28 april kl. 14.00. "Whole-tree harvesting for bioenergy purposes – sustainable or not?" Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-04-28 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap