21 apr

Zoom, Alnarp

The controversial role of forests and their products for climate mitigation

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Christopher Reyer. "The controversial role of forests and their products for climate mitigation". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Christopher Reyer 21 april kl. 14.00. "The controversial role of forests and their products for climate mitigation." Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-04-21 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Sydsvensk skogsvetenskap