24 mar

Zoom, Alnarp

How we in StoraEnso using laser scanning for forest planning?

seminarier, workshops |
Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Emiliano Zocca, Stora Enso. "How we in Stora Enso using laser scanning for forest planning?". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Emiliano Zocca, Stora Enso 24 mars kl. 14.00. "How we in StoraEnso using laser scanning for forest planning." Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-03-24 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap