17 feb

Zoom, Alnarp

Grants Office Support Services & Introduction to Horizon Europe

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Ninad Bondre . "Grants Office Support Services & Introduction to Horizon Europe". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Ninad Bondre 17 februari kl. 14.00. "Grants Office Support Services & Introduction to Horizon Europe" Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-02-17 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Southern Swedish Forest Research Centre