10 feb

Zoom, Alnarp

Creating interest for forest and forest education

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Anna Morén and Jessika Lagrelius . "Creating interest for forest and forest education". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Anna Morén and Jessika Lagrelius 10 februari kl. 14.00. "Creating interest for forest and forest education" Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-02-10 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap