8 dec

Livesänt samtal

Vi släpper Tidskriften STAD 31!

möten, sammanträden |

STAD nr 31 är här. Temat är Den urbana normen. Hösten fortsätter att präglas av den pågående pandemin. Därför bjuder vi in till ett livesänt samtal som du kan följa via movium.slu.se och i sociala medier. Samtalet kommer att finnas kvar på Tankesmedjan Moviums Youtube-kanal.


Ufot på åkern

Varför finns det så få rurala visioner om det mångfacetterade livet i lands-bygderna? Caroline Dahl, arkitekt och verksamhetsledare på Tankesmedjan Movium, samtalar med landskapsarkitekt Liv Sonntag, Uddebo, där hon driver Väveriet, som hon vill se som en ny typ av fabrik.

Varmt välkommen!
Titti Olsson, chefredaktör för STAD

Fakta

Tid: 2020-12-08 12:15 - 12:45
Ort: Livesänt samtal
Arrangör: Tankesmedjan Movium
Mer information:

Samtalet går att följa via movium.slu.se och i sociala medier. Samtalet kommer att finnas kvar på Tankesmedjan Moviums Youtube-kanal.

 

Tidskriften STAD – debatt och reflexion om urbana landskap fångar upp trenderna, speglar utvecklingen och lyfter fram forskningen om hållbar stadsutveckling. Tidskriften STAD ges ut av Tankesmedjan Movium vid SLU.Kontaktinformation

Titti Olsson, Journalist
Chefredaktör Tidskriften STAD – debatt och reflexion om urbana landskap

040 41 52 13, 0708 744 784

Tankesmedjan Movium, SLU