SLU-nyhet

Skapar du? Ställ ut på biblioteket i Uppsala!

Publicerad: 29 augusti 2023

Håller du på med skapande arbete vid sidan om dina studier eller arbete? Du kanske målar, ritar eller skapar annan typ av konst? SLU-biblioteket och Ultuna konstklubb bjuder in intresserade studenter och anställda att ställa ut sina verk på biblioteket i Ultuna under hösten 2023.

Lämna in ett eller två av dina konstverk till bibliotekets informationsdisk i Ultuna senast den 22 september. Informationsdisken på nedre våningen är bemannad 916. Ange namn och kontaktuppgifter på varje konstverk.

Utställningen kommer att vara i biblioteket. Vernissage den 28 september. Utställningen kan ses fram till 7 oktober.

För mer information om utställningen och hur du bidrar, kontakta Lousia Hatamian.

Vernissage 

Välkommen till invigningen torsdag 28 september: