SLU-nyhet

Föreläsning om SLU:s forskningsfartyg Svea

Publicerad: 14 oktober 2020
Bilden för föreläsningsserien Värt att veta.

Välkommen till SLU:s föreläsningsserie Värt att veta som handlar om SLU:s forskningsfartyg Svea. Föreläsningen ges som ett zoom-webinar.

Mattias Sköld på institutionen för akvatiska resurser berättar om SLU:s forskningsfartyg Svea, om regeringsuppdraget och projekteringen men framför allt om det viktiga arbete som görs ombord på Svea. Med Svea undersöks och övervakas Västerhavets och Östersjöns ekosystem.

När

Föreläsningen om Svea hålls torsdagen den 15 oktober klockan 12.15 och håller på till klockan 13.00. Det är ett zoom-webinar och här är länken för att koppla upp sig. Den blir aktiv ungefär tio minuter före föreläsningen börjar
https://slu-se.zoom.us/j/69187896588

Välkommen


Kontaktinformation

Värt att veta – populärvetenskapliga föreläsningar.
Kee Lundqvist
kee.lundqvist@slu.se, 018-67 10 97