21 apr

Makerspace – tredje våningen i biblioteket, Alnarp

SLU läser: Torsdagsmordklubben!

evenemang |

Behöver du en paus från studierna, eller vill du träffa nya vänner på SLU? Välkommen att delta i SLU-bibliotekets bokcirkel där vi tillsammans läser och diskuterar skönlitteratur i ett socialt och kravlöst sammanhang.

SLU-biblioteket bjuder in till bokcirkel! Denna termin läser vi boken ”Torsdagsmordklubben” av Richard Osman. I boken följer vi Elizabeth, Joyce, Ibrahim och Ron, alla i åttioårsåldern, som bor på ett äldreboende på den engelska landsbygden. Tillsammans utgör de den okonventionella och kreativa Torsdagsmordklubben, som en gång i veckan träffas och för att efter bästa förmåga lösa ännu olösta brott. När ett brutalt mord sker i närområdet befinner de sig plötsligt mitt i en pågående brottsutredning.  

Alla deltagare får boken gratis. Om du har ett bibliotekskort på ett folkbibliotek kan du också välja att lyssna på boken via appen Biblio. Boken finns även på Legimus för dig som har lässvårigheter. 

Inga förkunskaper krävs. Begränsat antal platser.  

Fakta

Tid: 2022-04-21 16:00 - 17:00
Ort: Alnarp
Lokal: Makerspace – tredje våningen i biblioteket
Arrangör: SLU-biblioteket

Relaterade sidor:


Kontaktinformation