7 maj

Nätverksmöte, Zoom

Nätverksmöte - Hur kan vi arbeta tvärvetenskapligt för att trygga global livsmedelsförsörjning?

seminarier, workshops |

Är du intresserad av att samarbeta över olika discipliner för att förbättra den globala livsmedelsförsörjningen? Vill du interagera med SLU-forskare från andra discipliner? Välkommen till vår första nätverksträff i "Forum for Interdisciplinary Research Related to Global Livestock Systems"!

SLU-forskare efterfrågar möten över discipliner för att utforska problem och hitta nya vägar att möta globala utmaningar. Som svar på detta lanserar vi nu en ny mötesarena för att främja och förbättra tvärvetenskaplig forskning och nätverk om globala djurhållningssystem vid SLU. Temat för det första mötet är "Hur kan vi arbeta över discipliner för att förbättra den globala livsmedelsförsörjningen"? 

Mötet är på engelska.

Mer information och hur du anmäler dig hittar du på vår engelska sida.

Fakta

Tid: 2021-05-07 13:00 - 14:00
Ort: Zoom
Lokal: Nätverksmöte
Arrangör: CGD, SLU Global, SLU Future One health, SLU Future food