3 mar

Zoom, Alnarp

The use I have had from my education at SLU

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Karin Fällman, Sustainability Manager, Skogssällskapet. "The use I have had from my education at SLU". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Karin Fällman, Sustainability Manager, Skogssällskapet 3 mars kl. 14.00. "The use I have had from my education at SLU". Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-03-03 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap