17 mar

Zoom, Alnarp

Deciphering the interactions between trees and climate on forest ecosystem processes

seminarier, workshops |

Välkomna till Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskaps föreläsningsserie. Seminarium med Joan Diaz Calafat, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap. "Deciphering the interactions between trees and climate on forest ecosystem processes". Föredraget hålls på engelska.

Föredrag av Joan Diaz Calafat, Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap 17 mars kl. 14.00. "Deciphering the interactions between trees and climate on forest ecosystem processes" Föredraget kan följas via Zoom och förhoppningsvis även i salen Silvicum. Om någon utanför Institutionen eller försöksparkerna vill lyssna på föredraget, kontakta:

Patrick Sherwood - patrick.sherwood@slu.se

Narayanan Subramanian -narayanan.subramanian@slu.se

Fakta

Tid: 2021-03-17 14:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Zoom
Arrangör: Institutionen för Sydsvensk skogsvetenskap