23 apr

Universitetshuset i Lund, Lund

Inställd: Publika parker och stadsrum 2020

konferenser |

Publika parker och stadsrum är en mötesplats för alla som jobbar med publika parker och stadsrum i offentlig eller privat regi. Den 23 april i Lund är det dags för den trettonde upplagan av konferensen. Årets tema är Borta bra! Hemma bäst?

Det är en populär tradition för personer som jobbar med publika stadsrum och parkanläggningar att träffa svenska och internationella kollegor under en konferens i södra Sverige då våren hunnit en bit på väg. Tankesmedjan Movium har sedan 2008 tillsammans med Helsingborgs stad och Malmö stad arrangerat Publika parker och stadsrum, där de båda städerna alternerat värdskapet. Lunds kommun tillkom som medarrangör förra året och är 2020 värd för konferensen för första gången.

Borta är bra men hemma är kanske ännu bättre?

Konferensen är inställd.

Mer information finns på Moviums hemsida.

Fakta

Tid: 2020-04-23 00:00
Ort: Lund
Lokal: Universitetshuset i Lund
Arrangör: Tankesmedjan Movium, Helsingborgs stad, Malmö stad och Lunds kommun
Mer information:

Fredrik Jergmo, Tankesmedjan Movium, 070-2948757, fredrik.jergmo@slu.se

Program och mer information finns på Moviums hemsida.

 Kontaktinformation