SLU-nyhet

Julhälsning från SLU:s ledning

Publicerad: 21 december 2021
Tre snöstjärnor i olika gröna nyanser mot vit bakgrund. Illustration.

Året som snart är till ända, 2021, har varit minst sagt mångfacetterat, till stor del märkt av pandemin men med stor glädje när vi kunde träffas på riktigt igen. Som någon sade; en känsla av kosläpp.

Så här års väcks minnen av gångna jular med traditioner, barnens glädje vid granen, julmaten, hästarnas rofyllda ljud när de utfodras på julaftons morgon, tända stearinljus, en god bok och känslan av frid; att världen går lite långsammare när många har ledigt. Det är något speciellt med att vi i den mörkaste tiden samlar oss, reflekterar och ser tillbaka på året.

På SLU har vi gjort många erfarenheter sedan mars 2020 och otaliga är de tillfällen under hösten som dedikerades åt att fundera över vi bäst kan ta med dessa erfarenheter i tiden efter pandemirestriktioner, det tar vi med oss inför nästa år.

Stort tack för ert engagemang, kreativitet och uthållighet.

Vi önskar er alla en God jul och ett riktigt Gott nytt år!


Kontaktinformation