SLU-nyhet

Nya kurser i rehabilitering och träning!

Publicerad: 29 september 2016

Målet med kurserna är att ge teoretisk och viss praktisk kunskap om rehabilitering och träningsfysiologi hos djur. I kursen med inriktning rehabilitering ingår träning i att planera ett rehabiliteringsprotokoll för ett urval specifika sjukdomar och skador hos häst, hund och katt. I kursen med inriktning träning ingår övning i att planera ett träningsupplägg för träning för skadeprevention och prestation hos djur, främst häst och hund.

Kurserna riktar sig till dig med en kandidatexamen om 180 hp inom djuromvårdnad eller veterinärmedicin (inriktning rehabilitering) eller inom biologi, hippolog eller husdjursvetenskap (inriktning träning).

Kursstart: 2017-01-16

Ansök senast: 17 oktober på www.antagning.se

Läs mer om förkunskapskrav och kursernas innehåll 

Inriktning rehabilitering

Inriktning träning

 

Frågor: kontakta kursledare Sara Ringmark, sara.ringmark@slu.se


Kontaktinformation