20 sep

Ultuna

Studenthälsan på Ultuna campus

Den 20 september kl. 13.00-16.00, kommer personal från Studenthälsan att finnas på plats på Ultuna campus.

Som SLU-student i Uppsala har du då möjlighet att träffa en psykolog för kortare rådgivning/hänvisning samt eventuell tidsbokning för fortsatt kontakt. Mötet sker i mottagningsrum intill Servicecenter i Ulls hus och varar ca 20 minuter.

Hur bokar jag in en tid? Skriv upp dig på en ledig tid på en lista som finns hos personalen i Servicecenter i Ulls hus. Använd enbart initialer eller ett alias så du kan vara anonym om du vill.

När kan jag boka? Listan med tider för 20 september finns i Servicecenter. Den är tillgänglig under Servicecenters öppettider, vardagar 08.00-16.00. Du kan boka så länge det finns lediga platser kvar.

Studenthälsan kan ge stöd om du har problem relaterade till livet som student eller som påverkar dina studier negativt. Det kan till exempel gälla frågor om livsstil, psykisk hälsa eller stresshantering.

Utöver dessa tillfällen på campus Ultuna sker all bokning av rådgivning och tid för samtalskontakt via webben:
https://www2.uu.se/student/stod-och-service/studenthalsan/studenthalsan-i-uppsala

Fakta

Tid: 2023-09-20 13:00
Ort: Ultuna

Relaterade sidor:


Kontaktinformation