19 dec

Audhumbla, Uppsala

Informationsmöte för veterinärstudenter

interna händelser |

Hej alla veterinärstudenter!

Tisdag 19/12 kl 17-18 bjuder vi in till studentinformation i Audhumbla. Informationen rör dels UDS och dels det kommande ackrediteringsbesöket i mars 2024. Det är ett viktigt mål för fakulteten och för SLU att veterinärutbildningen fortsatt är ackrediterad.

Deltagare är programstudierektorerna Helene Hamlin och Karin Vargmar, ställföreträdande UDS-direktör Mia Svensson, ansvarige för rapporten vi skickar in inför ackrediteringsbesöket Henrik Rönnberg, representant från UDS smådjur (ännu inte klart vem), samt Johanna Penell som är vicedekan för utbildning på grund och avancerad nivå.  

Mötet är enbart fysiskt, inget digitalt deltagande.

 

Välkomna!

Mvh Johanna Penell

Fakta

Tid: 2023-12-19 17:00 - 18:00
Ort: Uppsala
Lokal: Audhumbla
Arrangör: VH-fakulteten

Relaterade sidor: