19 okt

Uppsala

Vill du hitta exjobb eller få kontakt med arbetsgivare i Uppsalaregionen?

seminarier, workshops |
Stuns lunchevent

Till lunch-eventet med STUNS Energi i Uppsala välkomnar vi er studenter att möta spännande företag i ett nära format. Vi bjuder på en lunch där ni får prata på djupet kring deras hållbarhetsutmaningar och ge nya perspektiv och utmana företagen att tänka nytt, med fokus på jämställdhet och mångfald.

Lunchen faciliteras av oss på STUNS och studenterna vi riktar oss till är kvinnor och ickebinära från Uppsala universitet och Sveriges lantbruksuniversitet. Ni får även en inblick i alla de spännande organisationerna som finns i Uppsalaregionen och en möjlighet att knyta kontakter för framtida arbetsgivare.   

Välkommen på en lunch tillsammans med organisationer som vill driva sina hållbarhetsutmaningar tillsammans med framtidens talanger – er studenter! 

Mer information om STUNS Energi i Uppsala https://energi.stuns.se

Fakta

Tid: 2023-10-19 11:30 - 13:00
Ort: Uppsala