28 sep

Ulls hus, entréplan, Uppsala

Hjälp till att utveckla Wikipedia-artiklar om Ultuna!

evenemang |
Traktor bredvid hus i snö, svartvitt fotografi.

AIR och SLU-biblioteket bjuder in till en skrivstuga för att gemensamt hitta information, lägga till källor och redigera text i Wikipedia-artiklar om Ultuna. Ingen tidigare kunskap om Wikipedia behövs. Hjälp och fika finns på plats!

Wikipedia bygger på crowdsourcing och är därmed beroende av att personer bidrar till och redigerar artiklar i encyklopedin. Samtidigt är Wikipedia världens största encyklopedi som används av miljoner människor varje dag. För att utveckla innehållet om Ultuna bjuder AIR och SLU-biblioteket in till en skrivstuga för att gemensamt utveckla Wikipedia-artiklar om Ultuna. Det spelar ingen roll om du aldrig har redigerat i Wikipedia eller om du är en bevandrad wikipedian – alla är välkomna!

Poängen med en skrivstuga är att samlas för att tillsammans hitta mer information, lägga till källor och redigera text i artiklar om Ultuna. Under skrivstugan kommer det finnas hjälp att få och fika. Ta gärna med din laptop.
Skrivstugan håller på mellan 13-16 och deltagare får komma och stanna hur länge de vill.

Kom till Ulls hus i Uppsala för att bidra till mer och bättre encyklopedisk information om Ultuna!

Relaterade sidor: