2 maj

Bibliotekets övre plan, Uppsala

Stickkafé – alla är välkomna!

evenemang |
Rebecca Liljefors håller i en stickning, fotografi.

Tycker du om att sticka – eller vill du lära dig hur man gör? Välkommen till stickkafé på SLU-biblioteket under ledning av Rebecca Liljefors.

Vill du lära dig sticka, eller kan du redan men vill utveckla dina kunskaper? Eller vill du kanske helt enkelt träffa andra intresserade och sticka tillsammans? SLU-biblioteket hälsar alla intresserade hjärtligt välkomna till stickkafé med textilkonstnären och hemslöjdskonsulenten Rebecca Liljefors. Rebecca är utbildad vid Handarbetets Vänners skola i Stockholm, och har lång erfarenhet av att engagera och inspirera i olika sammanhang.

Stickkaféet ordnas vid tre tillfällen under våren (21 mars, 4 april och 2 maj) kl. 16.00–17.30. Det behövs inga förkunskaper, och sticknålar och garn finns att låna på plats. Om du redan håller på med ett stickprojekt kan du ta med det och få råd och tips.

Anmäl dig med namn och kontaktuppgifter till biblioteket@slu.se.

Fakta

Tid: 2022-05-02 16:00 - 17:30
Ort: Uppsala
Lokal: Bibliotekets övre plan
Arrangör: SLU-biblioteket

Relaterade sidor:


Kontaktinformation