10 maj

Bibliotekets övre plan, Uppsala

SLU läser: Family Lexicon!

evenemang |

Behöver du en paus från studierna? Vill du träffa nya vänner på SLU? Välkommen att delta i SLU-bibliotekets bokcirkel där vi tillsammans läser och diskuterar skönlitteratur i ett socialt och kravlöst sammanhang.

SLU-biblioteket bjuder in till bokcirkel! Denna termin läser vi Family Lexicon av Natalia Ginzburg. I denna självbiografiska klassiker tecknar Natalia Ginzburg ett kärleksfullt och oförglömligt porträtt av sin italienska familj, genom en lika originell som humoristisk roman om språk och historieberättande.

Alla deltagare får boken gratis. Inga förkunskaper krävs. Begränsat antal platser.

Den här bokcirkeln genomförs på engelska.

Anmälan är stängd då alla platser är bokade.

Fakta

Tid: 2022-05-10 16:00 - 17:00
Ort: Uppsala
Lokal: Bibliotekets övre plan
Arrangör: SLU-biblioteket

Relaterade sidor:


Kontaktinformation