7 dec

Alnarpsgården (vid Plantkaféet och Service center), Alnarp

Julmarknad på Campus Alnarp

evenemang | interna händelser |
Paket, snören, omslagspapper och grangrenar med julprydnader. Foto.

Nu börjar julen närma sig och som avslutning på terminen arrangerar SLU-biblioteket en julmarknad på Campus Alnarp. Kom och köp julklappar, ta en julfika, träffa kollegor och studenter och ta med lite julstämning hem!

SLU-biblioteket bjuder in alla studenter och anställda på SLU till Campus Alnarps julmarknad. Kom i julstämning, köp julklappar gjorda av SLU:s anställda och studenter, eller kom förbi bara för att njuta av julstämningen!

Varmt välkommen!

Fakta

Tid: 2022-12-07 12:00 - 15:00
Ort: Alnarp
Lokal: Alnarpsgården (vid Plantkaféet och Service center)
Arrangör: SLU-biblioteket

Relaterade sidor: