26 okt

Ulls Hus, Sal S

Fem tips på hur du förbereder dig inför näringslivsdagar och möten med arbetsgivare

seminarier, workshops |

Välkommen till en workshop om hur du kan få ut det mesta av en näringslivsdag. För att du ska känna dig redo och få igång givande samtal så arrangerar SLU Karriär en workshop med tips på förberedelser.

En näringslivsdag är ett utmärkt tillfälle för dig som student att träffa intressanta arbetsgivare redan under studietiden. Varje termin arrangerar Studentkårerna på SLU olika dagar där personal från företag och organisationer kommer till ditt campus. Passa på att gå på näringslivsdagar och branschdagar för att lära dig mera om arbetslivet och de uppdrag som arbetsgivare kan erbjuda studenter på SLU.

För att du ska känna dig redo och få igång givande samtal så arrangerar SLU Karriär en workshop med tips på förberedelser. 

Anmälan

De uppgifter du registrerar här kommer att behandlas av SLU för att administrera din anmälan eller ditt besök. Läs mer om behandling av personuppgifter på www.slu.se/personuppgifter.

Fakta

Tid: 2022-10-26 15:30 - 16:30
Ort: Ulls Hus, Sal S