1 jun

Humanistiska teatern, Thunbergsvägen 3C, Uppsala

CEMUS Past, Present, Futures Unconference

konferenser | seminarier, workshops |

Centrum för miljö- och utvecklingsstudier (CEMUS), är ett studentinitierat, tvärvetenskapligt centrum vid Uppsala universitet och Sveriges lantbruksuniversitet, med ambitionen att bidra till en rättvisare och hållbar värld.

Välkommen till CEMUS okonferens! Denna okonferens är en inbjudan att berätta de otaliga berättelserna om CEMUS utbildningar och för att sammanställa de många upplevelser som ger en samlad berättelse om CEMUS som "en form av kollektiv utredning" och ett sätt att "spela med möjligheterna i nuet och framtida öppningar".

Läs mer här

Fakta

Tid: 2020-06-01 08:30 - 16:30
Ort: Uppsala
Lokal: Humanistiska teatern, Thunbergsvägen 3C
Arrangör: CEMUS

Relaterade sidor:


Kontaktinformation

Daniel Mossberg
Samverkansansvarig CEMUS Forum and Outreach
Kursamordnare / Educational Coordinator CEMUS 
Tel: 073-065 02 28
E-post: daniel.mossberg@cemus.uu.se