1 dec

via Zoom

One Health webbinarium #7 - Magnus Åbrink & Bodil Ström Holst

seminarier, workshops |
Vandrande man i en färgfylld skog på hösten i sällskap av en hund.

Vad påverkar användningen av antibiotika och antibiotikaresistens? Vilka zoonoser kan vara relevanta för hundassisterade interventioner? Ökar fästingburna infektioner? Hur påverkas vårt välbefinnande av landskapet omkring oss? Det, och mycket mer kommer SLU Framtidens djur, natur och hälsa att ta upp i höstens One Health webbinarieserie.

Nästa tillfälle är den 1 december när Magnus Åbrink ommer att berätta om sitt projekt: Serglycin, a new prognostic biomarker for cancer in dogs och Bodil Ström Holst delger resultat från sin studie: In-depth analysis of conditions for clinical research

Zoom-länk och mer information på den engelska kalendersidan.

Välkommen, ingen föranmälan behövs!

Mer information om hela One Health-serien.

Fakta

Tid: 2020-12-01 12:00 - 13:00
Ort: via Zoom
Arrangör: SLU Framtidens djur, natur och hälsa