15 dec

via Zoom

Framflyttat: One Health webbinarium #8 - Lena-Mari Tamminen

seminarier, workshops |
Vandrande man i en färgfylld skog på hösten i sällskap av en hund.

Vad påverkar användningen av antibiotika och antibiotikaresistens? Vilka zoonoser kan vara relevanta för hundassisterade interventioner? Ökar fästingburna infektioner? Hur påverkas vårt välbefinnande av landskapet omkring oss? Det, och mycket mer kommer SLU Framtidens djur, natur och hälsa att ta upp i höstens One Health webbinarieserie.

 

Nästa tillfälle som var planerat till den 15 december är framflyttat! Det planeras att genomföras i början av 2021, mer information kommer inom kort. 

Dr. Lena-Mari Tamminen kommer att berätta om sitt projekt: Risk factors and dynamics of verotoxigenic Escherichia coli O157:H7 on cattle farms: An observational study combining information from questionnaires, spatial data and molecular analyses. Lena-Mari vann priset för bästa vetenskapliga publikationen 2019 - Finansiering för fördjupad analys: Full genome sequencing of EHEC-lines that cause sickness in Swedish calves

Zoom-länk och mer information på den engelska kalendersidan.

Välkommen, ingen föranmälan behövs!

Mer information om hela One Health-serien.

Fakta

Tid: 2020-12-15 14:00 - 15:00
Ort: via Zoom
Arrangör: Committee for Global Animal Disease CGD) and SLU Future Animals, Nature and Health

Relaterade sidor: