2 dec

Biblioteket, Alnarpsgården, Alnarp

Vernissage och konstutställning i Alnarp

evenemang |

SLU-biblioteket i Alnarp bjuder in till vernissage och konstutställning med blandade konstformer (foto, målningar och hantverk). Utställningen är också startskottet för bibliotekets nya permanenta utställningsyta för studenternas egen konst.

Utställningen arrangeras som en del av Culture@Campus, ett initiativ inom projektet för mer levande campusområden. De medverkande konstnärerna är verksamma både lokalt och internationellt. Studenter bjuds också in att ställa ut sina egna projekt, en möjlighet som kommer att finnas kvar också efter att utställningen avslutats.

Utställningen invigs den 2 december, då det bjuds på tilltugg mellan 12.00 och 14.00. Därefter kan du beskåda konstverken fram till och med den 20 december.

Fakta

Tid: 2019-12-02 12:00 - 14:00
Ort: Alnarp
Lokal: Biblioteket, Alnarpsgården
Arrangör: Biblioteket
Mer information:

Utställningen pågår mellan 2–20 december.


Relaterade sidor:


Kontaktinformation