Information och service för studenter vid SLU
Feedback

SLU Karriär - länken mellan studier och arbetsliv

SLU Karriär erbjuder dig ett karriärstöd som underlättar steget mellan dina studier och arbetslivet. Här kan du bland annat få tips på hur du skriver ett anökningsbrev eller CV och hur du lyckas på jobbintervjun. Du är välkommen att använda de karriärtjänster som passar dig.

Seminarier hösten 2015 

SLU-bibliotekets verksamhet StudyLab och SLU Karriär anordnar workshops på olika ämnen som kan vara till stor nytta för dig som studerar, undervisar eller forskar vid SLU. Seminarierna webbsänds till samtliga SLU:s campus. Program för höstterminen 2015.

Förbered dig inför anställningsintervjun!

Att gå på anställningsintervju är för många en ovan situation, men med bra förberedelser så kan du känna dig trygg och avslappnad. Kom väl förberedd och visa att du är motiverad och rätt person för jobbet!

Under seminariet får du följa en anställningsintervju live, samt samt får tips på hur du bäst förbereder dig. 

Seminariet ges på svenska och hålls av SLU Karriär.

När: 13.15.15.00 den 9 december.
Var: Uppsala: Sal L Undervisningshuset, Alnarp: Sal 107, Umeå: Hollywood, Skinnskatteberg: Konferensrummet, Strömsholm: Videokonferensen, Wången: Sleipner.
Anmälan

SLU Careergate - Jobb- och karriärportal

SLU Careergate är en karriärportal med fokus på att främja dina möjligheter till jobb efter dina studier. Du hittar erbjudanden om jobb, praktikplatser, traineeprogram och sommarjobb. Här lägger vi även upp förslag på examensarbeten på SLU och från externa företag och organisationer.

Skapa en profil och anpassa portalen utifrån din studieinriktning, kompetens och önskemål om jobb. Klicka här för att komma till SLU Careergate (fungerar bäst i Firefox eller Chrome).

 SLU Karriär
Foto: Johan Von Feilitzen

Aktuellt

2015-11-25 -  Karriärseminarium 9 dec: Anställningsintervjun!
Att gå på anställningsintervju är för många en ovan situation, men med bra förberedelser så kan du känna dig trygg och avslappnad. Kom väl förberedd och visa att du är motiverad och rätt person för jo...
2015-11-16 -  Karriärseminarium Alnarp 25 nov 2015
Den 2 december 2015 är det dags för Branschdagen Trädgård i Alnarp. Inför Branschdagen Trädgård erbjuder SLU Karriär ett seminarium som handlar om hur du kan förbereda dig för att få ut så mycket som möjligt...
2015-10-16 -  Karriärseminarium Ultuna 4 nov 2015
Den 18 november 2015 är det dags för Ultuna Näringslivsdag, arrangerad av Ultuna Student Kår (ULS). Inför näringslivsdagen erbjuder SLU Karriär ett seminarium som handlar om hur du kan förbereda dig för...
2015-09-17 -  How to become a PhD student
During the seminar the requirements to become a PhD student and the educational process and goals will be described in general terms.
2015-05-18 -  A job is created
May 20th 1.15-3 pm. A seminar about the driving forces, considerations and thoughts an entrepreneur faces when thinking about hiring. The seminar is held in English.
Sidan uppdaterad: 2015-11-25. Sidansvarig: slukarriar@slu.se

SLU, Sveriges lantbruksuniversitet, har verksamhet över hela Sverige. Huvudorter är Alnarp, Uppsala och Umeå.
Tel: 018-67 10 00 • Fax: 018-67 20 00 • Org nr: 202100-2817 • Om webbplatsen 
Innehåll på webbplatsen: sidansvarig eller webbredaktionen@slu.se • Tekniska problem: it-stod@slu.se