Adobe hemifrån

Senast ändrad: 07 september 2020

Instruktioner om hur man kommer igång med Adobe Creative Cloud på sin egen dator. För studenter på vissa designkurser.

Ladda ner Adobe creative cloud:

Gå till https://helpx.adobe.com/se/download-install.html

och logga in med din SLU-epostadress och tryck fortsätt. Starta installationen.

Starta Adobe Creative Cloud:

Starta Creative cloud på datorn (Klicka på förstoringsglaset i menyn och sök på Creative)

Skriv in din SLU-epostadress och tryck fortsätt (continue).

Om du har registrerat ditt studentid tidigare hos Adobe kan du få upp följande bild. Om det händer, välj "Företags- eller skolkonto"

Skriv in din studentepostadress igen och tryck Next/Nästa

Skriv in ditt student-e-postadress och tillhörande lösenord och tryck OK.

När klienten startar kan du ladda ner de applikationer du behöver: